Ledningsnett i girboks, bruke hva som helst?

Diskutér våpen, vedlikehold, oppgraderinger etc.
Daniel3445
Sometimes here
Sometimes here
Posts: 15
Joined: 04 Jun 2015, 23:32
Location: Fredrikstad

Ledningsnett i girboks, bruke hva som helst?

Postby Daniel3445 » 14 Jul 2015, 19:42

Heisann. Har nylig anskaffet meg en 5-6 år gammal CA m4. Den fungerer helt toppers, det eneste problemet er at den kommer med sytråd tykkelse på ledninger (ikke bokstavelig), og når jeg bruker 7,4V lipo så går de ganske varme pluss at den kveler seg ofte når man skyter fort på semi. Jeg har noe PN flerkordellet ledning liggende som er 1,5 kvadrat og lurte på om det funker å bruke det i børsa?

Ser egentlig ikke noe grunn til at det ikke skal funke, men spør allikevel i tilfelle det skulle være noe spesielt opplegg innenfor airsoftutstyr :P

User avatar
Toukan
Regular User
Regular User
Posts: 203
Joined: 13 Jun 2010, 14:41
Location: Skien

Re: Ledningsnett i girboks, bruke hva som helst?

Postby Toukan » 15 Jul 2015, 14:39

Du kan bruke så høyt tversnitt du bare vil, men du må tenke en del på hva du får plass til i gearboksen. tenk også på at ledningene ikke skal bli oppskjert av motor osv også.
"Quality means doing it right when no one is looking." - Henry Ford


Return to “Våpen”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron