NASF OG DETTE FORUMET

Informasjonsmeldinger fra forum admin og moderatorer.
User avatar
Flanker
Power User
Power User
Posts: 2954
Joined: 24 Jun 2003, 14:52
Location: Svelvik
Contact:

NASF OG DETTE FORUMET

Postby Flanker » 13 Feb 2005, 12:58

OpenForum er et åpent forum for samtlige airsoftinteresserte i Norge. Forumet bærer logoen til NASF - Norges Airsoft Forbund. Dette pga. at forumet huser en stor del av NASFs medlemmer og at det modereres på en måte som er i overensstemmelse med NASFs holdninger til airsoft. Foumets administrator og eier er ikke NASF medlem, og forumet er på tross av navnet heller ikke noe offisiellt organ/kanal for Norges Airsoft Forbund.

Diskusjoner om interne forbundsanliggender skal derfor ikke taes her. For dette henviser vi til NASFs offisielle sider på http://www.nasf.no samt NASFs Medlemssider på http://www.nasf.no/medlemmer

Brukernavn/passord for NASF Medlemssider fåes ved henvendelse til din klubbleder. Sidene er ikke tilgjengelige for ikke-medlemmer.

Vær obs på at dette forumet er strengt moderert, og at overtramp ift. forumreglementet ikke tolereres! Har du et problem med vårt reglement anbefaler vi at du finner et forum som ikke har fullt så streng kontroll, og dermed møter dine preferanser i større grad. Forumreglementet finner du her: viewtopic.php?t=428

Norges Airsoft Forbund bærer intet ansvar for synspunkter, holdninger, påstander etc. som postes av dette forumets medlemmer. Disse representerer ikke på noen måte NASFs offisielle syn/holdninger. Skulle man være interessert i NASFs offisielle syn på en sak kan man kontakte NASFs styret på styret[at]nasf.no eller benytte seg av NASFs Medlemssider.

Av hensyn til god informasjonsspredning vil det allikevel fra tid til annen bli postet informasjon fra NASFs styre på dette forumet. Slike annonseringer vil komme i låste emner og vil bære styrets signatur. Meldingene vil også være postet av et av styrets medlemmer. Dersom et styremedlem i en diskusjon forøvrig uttaler seg på vegne av NASF, og ikke som privatperson, vil dette klart fremkomme av teksten.
Inge Pettersen
Moderator - NASF OpenForum
Webmaster - Airsoft Norge


D.A.S.K. - Callsign Echo

Return to “FORUMREGLER OG INFORMASJON”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron