WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni ! EPILOG !

Diskutér airsoft arrangementer.
rick
Power User
Power User
Posts: 1081
Joined: 18 Sep 2005, 18:04
Location: oslo

WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni ! EPILOG !

Postby rick » 22 Apr 2013, 23:57

Image

Til orientering om Jülich.
Dette er et historisk rollespill for WW2 airsoft-reenactors og har utgangspunkt i andre verdenskrig. Selv om noen av rollespillerne spiller tyskere er dette på ingen måte en glorifisering eller støtte til de politiske synspunkt eller handlinger som ble begått under andre verdenskrig.
Dette er et arrangement der deltagerne er rollespillere med den oppkledning som kreves for arrangementets autentisitet og underholdningsverdi. På samme måte som om de skulle vært skuespillere på en teaterscene eller i en film. Reenactment og rollespill er nøkkelord for dette arrangementet. Personer med ekstreme politiske meninger, både til høyre eller venstre er ikke ønsket som deltakere.

Vi og våre deltagere tar avstand fra nazismen og dens synspunkter.

KRAV TIL BEKLEDNING
Dette er en WW2 reenactment der det legges stor vekt på stemning og innlevelse. Det er derfor KRAV til våpen, utstyr og bekledning etter som dette er en meget viktig stemningsskaper. Det forventes at alle som melder seg på, stiller i så historisk korrekt WW2 utstyr som mulig. En slitt norsk feltjakke fra 90-tallet og en M14 er ikke godkjent. Ta kontakt om du har en litt spesiell uniform eller et kit under oppbygging, kanskje noen har noe som kan komplettere uniformen din.

Tyske:
Tyske soldater skal ha korrekte uniformer og våpen innenfor sin valgte våpengren. Ta kontakt med arrangørene om du lurer på noe angående uniform. Andre Axsis uniformer er også velkomne. (Det hadde vært fint om axis samkjørt litt på uniformsfronten, da det blir ekstra pent på bilder.)

US/Britisk:
Amerikanske og britiske soldater skal ha korrekte uniformer og våpen innenfor sitt valgte kompani. Uniformer fra andre allierte land er også velkomne. Ta kontakt med arrangørene om du lurer på noe angående uniform og utstyr.

Historisk bakgrunn for spillet.

Tyskland mars/april 1945.
Operasjon Plunder.

Operasjonen startet natt til 23. mars 1945. Den gikk ut på å krysse Rhinen ved Ress, Wesel og ved elven Lippe. Dette ble utført av den britiske Annen armé under ledelse av generalløytnant Sir Miles Dempsey i samarbeid med de forente staters niende armé som ble ledet av generalløytnant William Simpson.

Operasjonen startet med et 4 timer langt artilleribombardement. Britiske bombefly bidro med angrep på Wesel om dagen og natten til 23. mars. På morgenen 24. mars trakk den britiske første kommando brigade inn i Wesel. Den lokale motstanden var allerede slått ned med artilleri -og luftangrep. Det var bare ruiner igjen av Wesel etter de alliertes bombeangrep.

Operasjon Varsity.

Varsity var en vellykket felles amerikansk-britiske luftbårne operasjonen som fant sted mot slutten av andre verdenskrig . Involverte mer enn 16.000 fallskjermsoldater og flere tusen fly, var det den største luftbårne operasjonen i historien til å bli gjennomført på en enkelt dag, og på ett sted.

En del av Operasjon Plunder ,der den britiske 21. Armégruppe under feltmarskalk Bernard Montgomery skulle krysse Rhinen og derfra inn i mot Nord-Tyskland , ble Varsity ment å hjelpe den 21. Armégruppe å sikre et fotfeste over Rhinen i det vestlige Tyskland ved å landsette to luftbårne divisjoner på den østlige bredden av Rhinen nær landsbyen Hamminkeln og byen Wesel .

Planene var å slippe to luftbårne divisjoner i fallskjerm og seilfly bak tyske linjer i nærheten av Wesel.Trukket fra US XVIII Airborne Corps , ble de bedt om å ta nøkkel territorium og å generelt forstyrre det tyske forsvaret for å hjelpe og avlaste allierte bakkestyrker.

Den britiske sjette Airborne Division ble beordret til å ta landsbyene Schnappenberg og Hamminkeln, klarere delen av Diersfordter Wald (Diersfordt Forest) for tyske styrker, og sikre tre broer over elven Issel . Den amerikanske 17th Airborne Division opgave var å ta landsbyen Diersfordt og tømme resten av Diersfordter Wald for eventuelle gjenværende tyske styrker.

De luftbårne styrkene gjorde mange feil, spesielt når pilot feil forårsaket at fallskjermjegere fra 513th Parachute Infantry Regiment , bomet på sine slipp soner og landet på et britisk slippsonefelt stedet. Imidlertid var operasjonen en suksess, med begge divisjoner tok de Rhinens broer og sikret at byene som kunne ha blitt brukt av Tyskland for å forsinke forkanten av de britiske bakkestyrker. De to divisjoner mistet mer enn 2000 soldater, men tok til fange ca 3000 tyske soldater. Operasjonen var den siste store allierte drift i luften av andre verdenskrig.


Image


Image


Image


Image


Image
Scenariobakgrunn

Jülich er en liten by i Tyskland nær grensen til Nederland ved elven rur og den ble sønderbombet av de alierte sent i 1944 da den ble ansett som en viktig Tysk befestning.Spillsenarioet foregår i utkanten av byen der Tyskerne har gravd seg ned og de allierte ikke har noe anet valg enn å presse seg framover.


Oppdrag ,missions og kart vil bli tildelt ved spillstart.Du vil mota PM med sikkerhets instrukser ved en del av oppdragene noen dager før spillstart og de er det viktig å sette seg inn i for egen og andres sikkerhet.

Vi kommer til å søke om å få bruke røykgranater mm.Kommer mere info.

FOTO/FILM
Vi håper og tror Kenneth R tar turen.Hvis du tar egne bilder/video under arrangemanget skal de godkjennes av arrangør/deltagere før noen legger de ut.

Nå har vi mulighet til å få filme en snutt i sort/hvit med super 8 da Huxy har utstyr.Super 8 er noe av det bedre man kan bruke for å lage "gammel film" men da må vi ta en liten kronerulling da framkallingen er svindyr ca 1000,-.Planen er å stage noe rett etter spillslutt på lørdag.

Huxy har også fotoutstyr til å ta portrett fotografi i sort/hvit.Fint å ha i soldat boka, id papirer osv.

SPILLAVGIFT
Deltakeravgiften for dette spillet er satt til kr 300kr, - da dette blir et 2 dagers ww2 spill.Denne gangen må vi ta forskuddsbetaling da vi har lagt ut endel for propps og rekvisitter.Betalings info får du på PM.Betalingsfrist en uke før spillstart fredag 31 mai.

TID OG STED
Lørdag 8. og søndag 9. juni På Brandbu, Tingelstad( ved Tingelstad nye kirke).Arrangør vil være på spillplass fra KL 12:00 fredag 7. sån at de som har lang vei og andre som vil kan komme på fredag.
Spillstart: lørdag 8. 11:00.Spillslutt: 18:00.
Spillstart: søndag 9. 10:00.Spillslutt:15:00.

PRAKTISK INFO
Det blir overnatting i telt ved spill plass.Vi har 12stk plasser i 2 store lagstelt med prioritet til langveisfarende.Det finns også utecamp med bål/grillplass og utedo.Vann blir å finne i campen.Ta med varme klær/kles skift.Husk kuler/gass/ekstra bateri.

Gulesider kart: 60°23'33.84"N 10°29'25.70"E

Parkering: Ved Tingelstad nye kirke rett ved spillområdet evt. oppe på garden.


PÅMELDING OG SPØRSMÅL
Du melder deg på i denne tråden for deretter å mota en PM med betalingsinfo.Har du meldt deg på og ikke motatt betalingsinfo send PM til rick.

Påmelding skjer i tråden.
Husk forskudsbetaling.

Påmelding skal inneholde:
Alias/navn
Uniform, om du trenger noe for å komplettere, si ifra.
Våpen.

Om det er noen spørsmål kan de stilles her i tråden, eller på PM til en av arrangørene:
Rick 98 60 10 95
Juno
perøyvind
Hans olav
Sn00xHåper vi får bra oppmøte og to fine dager i felten.


PÅMELDTE:

ALLIERTE: 17 FULLT
rick US R
perøyvind US R
Mr.Swag US R
Apeworld US R
Luelars US R
simenp US R/A
Kristian US R
raw_ power US A
pera US R
Eddie US R
Frivillig US R
SKaar US R
Sir_ Alex B
Malhmrid B
Forrester B
Miraqulix B
evilbeans BAXIS: 17 FULLT
Vestlending WSS
Hood93 HEER
McGregor WSS
Hauk WSS
Klingz FJ
Sn00x HEER
Anders WSS/HEER
Christoffer WSS/HEER
Hans olav HEER
Juno HEER
Panzergraf HEER
MrTFG HEER
panzerIV WSS
Huxy HEER
BoB HEER
Tex WSS
C.Hoff WSS


UPDATE II

PRAKTISK INFO
Parker ved Tingelstad nye kirke( rød murstein) så kommer vi og henter dere.Oppkitting skjer i campen ved spillplass.Det er matbutikker/gatekjøkken i Gran sentrum ca: 10 min med bil fra spillplass.Campen er off-game zone og vil være merket.Campen er off-game zone under spill men ikke safe zone så NB bruk briller i campen.Safe zone er inne i teltene.
Vann er i campen/ utedo ved campen.
Arrangører vil være på plass fra 12.00 fredagen.

rick 98 60 10 95
perøyvind 94 88 88 98 parkering/henting

Tingelstad nye kirke kart:http://maps.google.com/maps?ll=60.3953,10.485819&spn=0.01,0.01&q=loc:60.3953,10.485819

Værmelding: http://www.yr.no/sted/Norge/Oppland/Gra ... arsel.html

Campen har 10 plasser i lagstelt til langveisfarende.
De som står på lista er:
vestlending
Tex
MrTFG
Eddie
C HOFF
SKaar
Klingz

Husk!
Spising er in-game/grilling etter spill lørdag.
Nok bateri/kuler/gass
Beskyttelsesbriller
Telt/sovepose/ekstra klesskift
Myggmiddel
Godt humør

AMMO
Det vil bli ammo begrensning på SMG Thompson M1A1/1928/MP 38/40/MP 44/Sten gun/Grease gun/PPSH 41.
MG og Bolt action er untatt begrensningen.Vi bruker ammo runnere som må hente ammo i respektive KO kun utdelt av axis/allies leder etter behov.De med SMG starter med 350 bb.
Ta med egen ammo/kuler/gass i KO.

Kun low-cap magasiner er tilatt.Unntaket er MG 34/42,Browning BAR, MP 44, PPSH 41 og M1 Garand.

NB MP 44 er kun tilatt på semi-fire/halv auto da fps ligger godt over 400.Kan brukes på full auto hvis fjær er byttet til 120/ca:350 fps.

NAFS regler for FPS/sikkerhets avstand er normen, foruten de med spesielle våpen.Kroning av våpen foregår bortenfor campen.

MEDIC RULES
Vi har Tyske og US medic kitt og kommer til å rullere på kittene sån at alle får prøve rollen.Rollen kan være ganske krevende fysisk. Vi har i medic kittene ww2 medic pakker med Tyske/US/BRITT og hvite bandasjer med sikkerhetsnåler.Disse skall bindes ordentlig så det ser bra ut og at de sitter godt der du binder de fast eks. arm, ben, midje eller rundt hodet.Bandasjen tas av i spawn og legges i en bøtte.

Ved 1 treff rop på medic/sanitet og tell ut utblødningstid.Hvis medic healer deg før utblødningstiden fortsett spillet.Hvis du ikke blir healet før utblødningstiden er du død og må rett i spawn.

Ved 2 treff er du død og må i spawn.ta av bandasjen og legg den i bøtta.
SPAWN
Axis og allied spawn vil bli tydelig merket med flagg/US og Axis.Det er IKKEtilatt å angripe spawn.

Spawn tid er: ! INFO VED SPILL BRIEFING !
Utblødnings tid er: ! INFO VED SPILL BRIEFING !
Healing tid er: ! INFO VED SPILL BRIEFING !

KJØRETØY GENERELL-INFO/ SIKKERHET
Hvert Kjøretøy har egen sjåfør som kjenner kjøretøyet så det er ikke tilatt for andre å kjøre dem, men mån får sitte på med dem.SIKKERHETgår først.

Når du sitter i kjøretøyet så hold deg godt fast da terrenget er kupert og at det kan slenge/gynge litt i svinger.Max fart er 30 KM/T.

Når du forlater kjøretøyet IKKElegg deg bak eller foran kjøretøyet men trekk litt bort fra det og vær alltid OBS på hvor kjøretøyet er.

Hvis du blir skutt ved kjøretøyet så trekk deg et stykke bort fra det og spill såret, MEN reis deg raskt opp hvis det kommer i retning deg.

Hvis du ligger i stilling/er såret/eller spiller død og et kjøretøy kommer nære i din retning reis deg raskt opp og gå vekk så sjåføren ser deg.

MERE INFO VIL BLI GJENNOMGÅTT VED SPILLSTART/BRIEFING

KJØRETØY INN-GAME / OFF-GAME
Inn-game kjøretøy kan skytes på ,men ta litt hensyn hvis du bruker bolt-action og MG .Inn-game kjøretøy kan taes ut ved treff på sjåføren og kjøretøy med sjåfør må da i spawn.

Off-game kjøretøy skal ikke skytes på.Vil kun bli brukt som propps og tydelig merket med flagg.


KITT
US
Dere med US kitt som har noe av webbing/M 43 Jakke/bukse i OD7(mørk grønn) må gjerne bruke dette da dette senarioet er 1945 og OD7(mørk grønn) var veldig utbredt.

Tyskt
Dere med Tyskt kitt husk hjelm da dette er et front senario.

SPILLAVGIFT

NB betal innen fredag 31 mai MANGLER BETALING FRA CA: 12 STYKKER,!! DE SOM IKKE HAR BETALT NÅ TA MED KONTANTER PÅ SPILLET !!

Disse har betalt:
Tommy H
Robin A H
Eirik J J
Per Øyvind
Hans Olav
Rickard
Aleksander H M
Clemens H
Lars J
Thomas J
Tex
Eivind B N
Joakim S
Karl E H
Erik G Betalt for 2
Fredrick H
Ole M K A
Alexander V T H
Kenneth V M
Daniel O N
Gunhild M KOP JULICH EPILOG DEL 1
2ND RANGER CHARLIE COMP/6ST BRITISH AIRBORNE BAKER COMP


Tidlig morgenen 24 mars 1945 lander en gruppe med 5 britiske airborne soldater i fallsjerm ved et gjorde i utkanten av byen Jülich.Solen skinner i ett idyllisk Tyskt bondelandskap og det er stille og fredelig.plutselig bryter stillheten bort med smatring fra Tyske MG 34 og 98K, de er oppdaget av Tyske patruljer og kampene er igang. De britiske airborne soldatene var godt forberett og iverksatte oppdraget deres med å sikkre de nye framskutte possisjonene og å holde på dem.
Lenger bak ruller gemsen til US2ND rangers sakte fram, men må stoppe opp da de kjører inn i et Tyskt minefelt.4 ingenører setter igang minerydding ,3 sikrer dem og resten rykker fram på høyre flanke for å nå fram til de britiske 6ST airborne.

De støtter på gamle Tyske stillinger og besetter dem raskt.Tyskerne har gjort grundig arbeid, så stillingene er solide men bærer preg av at de har forlatt dem i all hast.Kanskje ikke så rart da vi ga dem inn med tidenes bombardemang med artilleriet. Etter litt rekognisering når de fram og får kontakt med britene.Britiske 6ST airborne har klart oppdraget sitt, kjempet hardt og holdt ut med kun en mann i live akkurat tidsnok for US ranger å overta stillingen dems.

Mineryddingen har tatt tid da ingenørene nøye har gått over først med minesøker og deretter med bajonettene tomme for tomme. Mineryddingen var viktig for å få fram videre forsyninger sån at de allierte kunne rykke framover med kjøretøyene.Kampene går i bølger fram og tilbake.En kort periode føles det ut som Tyskerne dytter oss bakover, men heldigvis lander andre bølge av britiske airborne soldater tidsnok til å fortsette presset forover. På venstre flanke ved veien klarer støtten for minerydderne å stoppe en Tysk motorsykkel.Tyskerne i motorsykkelen er ca 100 meter unna og det ser ut som de er truffet.

Etter ca 2 timer har ingenørene klart å rydde veien for miner og de allierte er klare til å presse de tyske styrkene ned mot sjøen sån at det ikke er noen retrettmulighet for dem. Støttegruppen på venstre flanke tar en såret Tysker til fange.Han får pleie av en US ranger medic og blir eskortert til bakre linje og forhørt. Den Tyske soldaten virker lettet over at krigen er over for ham etter å ha overlevd det kraftige bobardementet.

Ingenørene er nå klare for å delta sammen med resten av US rangers som posisjonerer seg ut på venstre flanke i linje, mens britene nå ligger klare med brengun på høyre flanke. Vi rykker sakte fram på linje i åpent terreng og blir plutselig beskutt av 2 tyskere som sitter gjømt inne i en liten bunker og en av våre blir truffet.Hele linja kaster seg ned på bakken og hurtig besvarer de ilden ned mot bunkern. En US Ranger med garand får til slutt has på den siste Tyskeren.Britene mister noen mann, men US er inntakte og stormer hurtig fram og tar ut den siste tyskeren. Området blir gjennomsøkt og sikkret.En god del av tyskerne har sluppet unna og trukket seg tilbake langs vannkanten. Tilbake ligger det stort sett døde tyskere og en og anen såret.Svetten pippler nedover pannen på alle sammen og de fleste er glade for å få ny vannforsyning og en velfortjent fortjent pause.OP JULICH EPILOG DEL 2
2ND RANGER CHARLIE COMP/6ST BRITISH AIRBORNE BAKER COMP


Tidlig ettermidag 24 mars. US 2ND ranger har etablert nytt KO i gemsen nede ved vannet i ly av småskog og siv og soldatene er igjen klare for kamp. US ranger capteinen har fått intel om at tyskerne har satt opp glidersperrer som 6ST airborne får i oppdrag å ødelegge. Britene får utdelt kart og setter raskt igang med å rekognisere venstre flanke. US rangers rekogniserer høyre flanke ned mot vannet og får et slit gjennom krattskogen da tyske snipers plukker dem ut en etter en. Ingenørene har samtidlig begynt å pakket ut radioer og sambandsutsryr så US KO begynner å ta form.

Britene kommer tilbake etter fullført oppdrag med ny intel om en strategisk høyde på venstre flanke . Capteinen beslutter raskt at høyden er nytt prioritert mål og sender britene ut mot høyden for å besette den. US rangers får etterhvert klarert skogen ved vannet sån at ingenørene kan dra kabel ledning fram til en ny stilling.

Endelig var det litt rolig og tid til å studere kartene og den nye intelen fra britene og jammen smakte det godt med en feltkokt kaffekopp. En stille knittring i feltradioen varsler at ingenørene har etablert den nye stillingen og plutselig ringer feltradioen. Jeg tar den og hører ingenøren klart og tydelig. Britene har tatt høyden på venstre flanke og trenger støtte fra US ranger fra høyre flanke for å ta ut et nytt mål, en tømmerbunker med sterkt forsvar med MG 34 . Bunkeren ligger godt gjemt i terrenget, rett rundt en sving på veien ved høyre flanke.

Det vi har av rangers blir sendt bort på høyre flanke og kampene fra fra begge flanker raser. En enslig tysker gjemt i sivet ved høyre flanke tar ut mange, men heldigvis har vi fått nye forsterkninger med amfibiekjøretøy, en Weasel m29. Vi sender weaselen sammen med nye rangers på høyre flanke samtidlig som brittene beskyter bunkeren fra høyden på venstre side. Weaselen ruser motoren , beltene klapprer og bak den rykker rangers fram. Kampene raser heftig og mange rangers stuper og weaselen blir tatt ut.
Heldigvis klarer 6ST britiske airborne å holde på høyden.

Capteinen tar en beslutning om å sende ut ingenører med spreng granater og blir med selv for å overvære angrepet. Kapteinen og ingenørene tar seg fram ved høyden der brittene ligger spredt utover og blir enig med den britiske løytnanten om å bruke 2ND rangers på høyre flanke for å avlede tyskerne fra britene. Capteinen og ingenørene går forsiktig ned av høyden mot bunkeren for å kaste granater men må raskt trekke oss tilbake da enda en tysker ligger på lur i sivet et stykke på tvers av bunkeren. Den britiske løytnanten foreslår at vi blir med dem og forsøke å ta ut bunkeren fra venstre side samtidlig som rangers presser fram på høyre side.

Når løytnanten blåser i fløyta rykker alle fram og i forvirringen som oppstår får capteinen kastet granater intill bukeren som gir tyskerne i bunkeren et sjokk. Flere rangers og britter søker dekning intill veggene på bunkeren og en brite får tatt ut de inne i bunkeren. For sikkerhets skyld kastercapteineni inn en granat gjennom det ene skyteskåret og prenger bunkeren.

Vi følte alle en stor lettelse av å ha klarert bunkeren men vi er samtidlig utsatt for beskytning fra en ny høyde bak bunkeren og fra høyre side av bunkeren litt oppover i veien. vi er 8 stykker som ligger i dekning fra bunkeren og forsøker flere ganger å skyte tilbake på dem i høyden over men blir tatt ut en og en. Vi går tom for amunisjon og tyskerne presser seg fram fra veien lenger oppe og de få av oss som er igjen trekker oss tilbake.

Bunkeren var tatt ut og britiske 6st airborne rykker fram langs høyden over bunkeren. På enden av høyden kommer de over en tysk radiostasjon som de ødelegger. Rangers rykker oppover veien sammen med en weasel helt til de støter på en tysk veisperring ved en bru med stillinger og får tatt ut endel tyskere som må trekke seg over brua i nye stillinger. Britene får rensket opp området ved radiostasjonen og møter rangers ved veisperringen fra venstre side.

Stillingen på den andre siden av brua er godt plasert og vanskelig å ta ut. Rangers og brittene stuer seg sammen av det som err av dekninger, et skilderhus og tomme oljetønner. Medicene gjør en kjempejobb her da mange blir såret i et forsøk på å ta ut stillingen på den andre siden. Capteinen bestemmer seg for et listig angrep med weasel fra høyre side og rester fra rangers og 6st airborne i støtte fra venstre side mot brua.

Britene og rangers gyver løs fra brua mens weaselen kjører i retning ned mot elvemunningen og tar en brå sving oppover elva ,svinger opp over på tysk side og gir full gass bortover sletta mens rangers i weaselen plaffer løs på sjokkerte tyskere. Britene forsøker men klarer ikke å få feste og komme over på den andre siden av brua og trekker seg tilslutt tilbake. Weaselen med rangers herjer litt i bakre tyske området men blir tatt ut etter treffninger.
Last edited by rick on 11 Jun 2013, 23:16, edited 31 times in total.

User avatar
Vestlending
Regular User
Regular User
Posts: 437
Joined: 20 Apr 2010, 10:05
Location: Kristiansand

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Vestlending » 23 Apr 2013, 06:36

På:

Vestlending
SS Sturmmann panzer
PPSH

Hood 93
Regular User
Regular User
Posts: 268
Joined: 18 Oct 2011, 14:45

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Hood 93 » 23 Apr 2013, 06:53

Hood93
Heer aufklärung
MP40 (håper helst på å låne våpen, da de er kommet tilegs gebyrer for å fly med våpen og våpenreplikaer :( )
"Incoming fire has the right of way"
MRA Medlem

User avatar
McGregor
Regular User
Regular User
Posts: 541
Joined: 21 Aug 2005, 22:51
Location: Nannestad
Contact:

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby McGregor » 23 Apr 2013, 09:47

PÅ.

Axis.
Waffler SS :wink:
Dot44 camo + K98/MP44.

Om helsa er like trøtt og slitent som sist, så kan jeg ta noen rolige roller. Kan plotte kart evnt. Er med anyway.
Roger Flaen
Gammel SOAK'er.
Medlem: Ingensteder.
http://www.ww2-rollespill.info

User avatar
Hauk
Sometimes here
Sometimes here
Posts: 58
Joined: 12 Jan 2011, 18:17
Location: Rena/Elverum

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Hauk » 23 Apr 2013, 11:10

Kommer :)


Hauk
Waffen SS
Mp40 eller Mp44

User avatar
Klingz
Power User
Power User
Posts: 3373
Joined: 24 May 2005, 21:13
Location: Strand i Rogaland.

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Klingz » 23 Apr 2013, 15:52

Klingz
Falljermjeger
FN P90
Last edited by Klingz on 25 Apr 2013, 08:49, edited 1 time in total.

perøyvind
Regular User
Regular User
Posts: 182
Joined: 06 Feb 2013, 21:07
Location: Hadeland

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby perøyvind » 23 Apr 2013, 17:01

Selvfølgelig med=)

Blir Aliert, muligens Ranger.

Og min bror blir også med selvfølgelig, Tysk, Heer, menig
Willys jeep 1944 mod, SAS
Weasel m29, 1944 mod, 1 army special brigade.
GMC CCKW, 1944, Airborne truck, 326 Airborne Engineers
M1a1 thompson
M1Garand
Mp44
Mp40
Luger
P38
Colt1911
Sten Gun
+ masse herlig nipps

User avatar
Panzergraf
Moderator
Moderator
Posts: 4475
Joined: 11 May 2005, 17:58
Location: Ås
Contact:

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Panzergraf » 23 Apr 2013, 17:46

På (antakelig kun søndag, med mindre jeg får fri lørdag)

Panzergraf
Heer
MG42


*edit: Går Heer da :)
Last edited by Panzergraf on 23 Apr 2013, 18:05, edited 1 time in total.
Teutonicool

rick
Power User
Power User
Posts: 1081
Joined: 18 Sep 2005, 18:04
Location: oslo

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby rick » 23 Apr 2013, 18:04

Håper flest mulig av dere som har både allied og axis kitt velger aliert kitt så vi slipper skjevfordeling i styrkeforhold og at flere kjører på med HEER kitt.

User avatar
mrTFG
Regular User
Regular User
Posts: 783
Joined: 07 Jan 2010, 00:51
Location: Trondheim

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby mrTFG » 23 Apr 2013, 20:28

MrTFG
Heer

MG42/98k
WA Colt1911 TM MP7
AGM MP40 G&G UMG
AGM MP44 TM M16
Shoei MG42 Tanaka k98
Tercel C96 KA M1928 Chicago

panzerIV
Sometimes here
Sometimes here
Posts: 143
Joined: 11 Sep 2010, 22:43

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby panzerIV » 23 Apr 2013, 21:17

Er med :D

PanzerIV
WSS- Rottenführer
STG44

User avatar
Mr.Swag
Sometimes here
Sometimes here
Posts: 30
Joined: 15 Jan 2013, 12:04
Location: Elverum/Rena.

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Mr.Swag » 23 Apr 2013, 23:22

Kommer :)

Mr.Swag

US Ranger

Thompson og m1911

User avatar
Huxy
Regular User
Regular User
Posts: 851
Joined: 14 Mar 2006, 21:57
Location: Oslo
Contact:

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby Huxy » 23 Apr 2013, 23:30

Melder meg på meg Hood93

Huxy
Heer Aufklarung
trenger å låne våpen jah...
Huxy
Møre og Romsdal Airsoft
Nisjesofter.

User avatar
ApeWorld
Regular User
Regular User
Posts: 655
Joined: 22 May 2006, 14:14
Location: St. Hanshaugen, Oslo

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby ApeWorld » 23 Apr 2013, 23:39

Melder på:

Apeworld
US 2nd Ranger
M1 Garand

Luelars
US 2nd Ranger
Thompson
H-47
Hestehov Kompaniet

https://www.flickr.com/photos/67594485@N02/

"M1911A1 på co2 e konge. Uansett merke."

User avatar
mrTFG
Regular User
Regular User
Posts: 783
Joined: 07 Jan 2010, 00:51
Location: Trondheim

Re: WW2 OP: Jülich lørdag 8 og søndag 9 juni

Postby mrTFG » 24 Apr 2013, 00:48

Melder på :

BoB

Heer, MP40
WA Colt1911 TM MP7
AGM MP40 G&G UMG
AGM MP44 TM M16
Shoei MG42 Tanaka k98
Tercel C96 KA M1928 Chicago


Return to “Arrangement”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron